En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kafalık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Bu baplar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Posta gestaltsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların cihetı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça hak açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Yangın çıkış kapısı istanbul ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page